2 Aralık 2016 16:13

Ekonomi Gazetecileri Derneğinden Anlamlı Ziyaret

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Ekonomi Gazetecileri derneği ve ekibini makamında kabul etti.

Ekonomide spekülasyonların olduğu bir dönemde istişari nitelikle geçen ziyarete Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak ekibi ile birlikte katıldı. Ak Parti İstanbul İl Yöneticisi, Ekonomi Gazeteciler Derneği Üyesi ve İl Teşkilatının Beykoz’dan sorumlu tuttuğu sevilen siyasetçi Saadettin Çay’ın da aralarında bulunduğu ekip bir çok konuda Başkan Çelikbilek’le istişare etti. Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan ve Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Gazi Muharrem Kaşıtoğlu’nun da görüşme sıcak sohbetler eşliğinde geçti.

BAŞKAN MALİYECİ KİMLİĞİYLE BÜYÜLÜYOR.

Kadıköy Ticaret Lisesi’ni, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi ile Mahalli İdareler Enstitüsü’nü bitiren Başkan Çelikbilek,
İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde de mahalli idarelerle ilgili yüksek lisans çalışması yaptı. 1989–1994 yılları arasında Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı yaptı. 1994 yılında Beykoz Belediye Başkanlığı görevine seçildi. Görevde bulunduğu süre içerisinde Beykoz’un her köşesinde önemli hizmetlerin yapılmasının yanı sıra, borçsuz bir belediye devretti. 1999 yılından itibaren 10 yıl süreyle İstanbul Büyükşehir Belediye’sinde Başkan Danışmanı ve Yerel Yönetimler Koordinatörü olarak görev yaptı. 15 seneyi aşkın yerel yönetim tecrübesiyle birçok başarılı projeye imza attı.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı kurucuları arasında yer aldı. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.
2014 Yerel Yönetim Seçimlerinde halkın teveccühüyle Beykoz tarihinde bir ilki başararak tekrar belediye başkanlığına seçildi.