12 Mart 2018 10:08

Prestige Ahşap sınırlara sığmıyor!

2008 yılında kurulan Prestige Ahşap, ahşap sektöründe adından hızla söz ettiriyor. Başarılı çalışmalara imza atan firma, Türkiye dışında da yaptığı çalışmalarla sınırlara sığmıyor.

Prestige Ahşap sınırlara sığmıyor!

2008 yılında kurulan Prestige Ahşap, ahşap sektöründe adından hızla söz ettiriyor. Başarılı çalışmalara imza atan firma, Türkiye dışında da yaptığı çalışmalarla sınırlara sığmıyor.

Ahşap sektörüne hızla giriş yapan Prestige Ahşap; yurt içinde ve yurt dışında özel ahşap imalatları ve uygulamaları ile lüks otel ve konutlara mimari çözümler sunmaktadır. Prestige Ahşap, kaliteli orman ürünleriyle, 10 yıllık bilgi ve birikimin verdiği tecrübeyle, sektörün lokomotifinde başı çekiyor.

2014 yılında Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın ahşap işlerini başarılı bir şekilde tamamlamış, ahşap sektöründe ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiştir.

Gazetemiz Beykoz Aktüel, ahşap sektöründe adından hızla söz ettiren Prestige Ahşap’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mete Karabudak’a ulaştı ve sektör hakkında bilgi edindi. Beykozlu genç girişimci İşadamı Mete Karabudak; ‘’2008 yılında firmamız kurulurken, içinde bulunduğumuz sektörün ihtiyaçlarına cevap vermeyi, müşterilerimize en iyi hizmet ve kaliteyi sunmayı amaç edinmiştik. Yıllar süren disiplinli çalışmanın, bilgi birikiminin ve tecrübenin ardından şimdi Ahşap merdivenden ahşap küpeşte sistemlerine, deck kaplamadan ahşap cephe kaplamaya kadar tüm sektörler için hırslı ve yapıcı bir şekilde çalısıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

‘’Sanat Eseri Oluşturuyoruz’’

Kaliteli ve müşteri odaklı çalıştıklarını ifade eden İşadamı Karabudak; ‘’1000 m2  kapalı alanda üretim yapan firmamız, yıllık 200 m3 ağaç işlemektedir. Yenilikçi bakış açısıyla, üretken düşünceyle çalışmalarımızı her geçen gün inavasyonu da takip ederek geliştirmekteyiz. Bizler yaptığımız çalışmalara mimari bir göz ile değerlendirip, bir sanatçı gibi bakarak sanat eseri oluşturuyoruz’’ dedi.

‘Ağacın hikayesi toprakta başlar, dönüşerek hayatınıza kök salmaya devam eder’ sözlerini şiar edindiğini belirten Karabudak, hedeflerinin firmalarını dünya çapında bir marka haline getirmek olduğunu söyledi.

Referanslar: Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Irak Devlet Binası Çalışma Ofisi,Irak Halabja Grup, Fransa Paris’te Villa uygulaması, Almanya Köln’de Villa uygulaması, Cezayir Sheraton Annaba Hotel, Garanti Bankası Zincirlikuyu Genel Müdürlüğü, İş Bankası Kulesi, Crowne Plaza, Trupm Tower, Rusya Soçi’de Villa uygulaması, Akasyapark AVM, Zorlu Center, Kanyon, Dardenia Göktürk

Link: http://www.ahsapbasamak.org/