6 Mart 2019 20:16

Coşkun Tosun: ”Anketlerde Bir Adım Öndeyiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediyesi Başkan Adayı Coşkun Tosun, Beykoz yerel basını ile Habil Pizza’da kahvaltıda bir araya geldi.

Beykoz yerel basını ile kahvaltıda buluşan CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, Vatandaşın büyük bir teveccühü ile karşılaştık. 250 bin insanın umudu olmuş durumdayız. Beykoz’da 25 yıldır iktidar olan anlayışın, her yönüyle iflas ettiği ortadadır. Bu yüzden dolayı yeni bir anlayış, yeni bir yönetim şekli Beykozlular bir çıkış noktası arıyor. Beykoz’da yapılan anketlerde bir adım öndeyiz. Bu seçimi biz kazandık diye söyleyemeyiz. Son güne kadar temkinli şekilde çalışacağız. Rehavete kapılıp çalışmalarımızı gevşetecek değiliz. Sahaya daha yeni çıktık sayılır. Meclis Üyesi adaylarımız araçlarımızı giydirdi, pankartlarını asmaya başladı. Cuma günü, saat 10.00 da Talya da proje lansman toplantımız olacak. Bu vesile ile Beykozlu vatandaşlarımızı da davet ediyoruz. Seçim stratejimiz de var, ona göre uygun çalışma yapıyoruz. 41 kere maşallah demek için 41 proje açıklayacağız. Projeler üzerinde daha detaylı bilgi cuma günü lansmanda anlatacağız.

Günlük olarak programlarınızı hem sosyal medyadan, hem de sizlere email yoluyla iletişim kuruyoruz. Sabahın erken saatlerinde seçim çalışmalarına başlıyor, gece 12-1e kadar bu çalışmaları sürdürüyoruz.

Beykoz’da yapacağımız çalışmalar ile 1 Nisan itibariyle, Beykozluların yüzü gülecek. Kurduğumuz ekip ile Beykoz’daki sorunları kısa vakitte sırasıyla çözüme kavuşturmak için çalışacağız. Yıllardır Beykoz’da hiçbir şey yapmadan yıllardır iktidar oldular. Ama bu şekilde devam ederse de yine Beykoz’un yılları heba olacaktır. Ben inanıyorum ki Beykozlu bu makus talihini değiştirecek. Bize bu yetkiyi verecek.”

Basın mensuplarının Coşkun Tosun’a AK Parti İlçe Başkanının sürekli Ak Parti Adayıyla beraber olduğunun hatırlatılması üzerine konuşan Coşkun Tosun, ”Aydın Düzgün Başkanımızla bir problemimiz yok. Bazı etkinliklerde beraber oluyoruz, bazı etkinliklerde ise ayrı ayrı çalışıyoruz. Hanefi Beyin işi zor. Sonuçta adayları Beykoz’u tanımıyor, hangi sokaktan girdi acaba denize mi düştü vs. diye sürekli peşinde gezmek zorunda” ifadelerini kullandı. 

Daha sonra siyasette nezaket dilini kullandığını belirten Tosun, şaka yaptığını ifade ederek Murat Aydın da Hanefi Beyde değerli bir isimdir ifadelerini kullandı. Coşkun Tosun’un nezaketi ise takdir topladı. 

Coşkun Tosun’un basın ile buluşması soru cevap şeklinde devam etti.